zonvakantie
zonvakantie
Zonvakanties

Zonovergoten vakantieaanbieding naar de mooiste bestemmingen.

goedkope vakantie
De laagste prijs

Zoekt u een zonvakantie tegen de laagste prijs, kijk hier.

allin
Compleet verzorgt

Super luxe vakanties waarbij alles inbegrepen is.

kindvriendelijke vakantie
Kindvriendelijk

Op vakantie met de kinderen, maak er een feest van voor de hele familie.

Zonvakantie

Voor de meeste mensen is er maar één optie en dat is een vakantie naar de zon. Het begint maanden van te voren al te kriebelen, waar gaan we heen deze zomer? Nog niets eens zo heel lang geleden was een zonvakantie een dure aangelegenheid, er moest diep in de buidel getast worden om een zonvakantie 2016 te kunnen boeken. Buitenlandse reizen waren in opkomst maar vaak onbetaalbaar.

Tegenwoordig is dat heel anders, we kunnen gaan en staan waar we willen en zelfs de verste bestemmingen zijn betaalbaar. Of u nu kiest voor een goedkope zonvakantie in Europa of ver daar buiten, de prijzen vallen enorm mee, ook met een klein budget is een mooie zonvakantie te boeken.

Populaire zonbestemmingen als Griekenland, Portugal en Spanje kennen ieder jaar weer een grote toestroom van toeristen. De mooie brede stranden en het zomerse vertier is voor velen een interessante combinatie om de vakantie mee door te komen. Maar er zijn meer landen die zeer gewild zijn als het om zonvakanties gaat, Turkije, Portugal, Italië en Frankrijk blijven altijd hoog scoren op de lijst van toplanden als het gaat om vakanties in de zon. Maar de zoektocht naar een ideale zonvakantie in 2016 geeft nog veel meer opties om te onderzoeken, wat te denken van Bulgarije, Egypte en de kust van Kroatië met zijn schone stranden en een blauwe zee.

Zonnige vakantie

Er zijn tal van zonvakanties te boeken bij de reisorganisaties die wij promoten. Of u nu dichtbij huis blijft of een verre trip gaat maken overal schijnt de zon al is de kans op een wat mindere dag niet overal even groot. Wilt u redelijk zeker zijn van mooi weer kies dan voor de bekende zonbestemmingen. Natuurlijk kunt u ook afreizen naar Afrika, Azië of Australië waar er grote zekerheid is voor veel zon.

Zoekt u een bijzondere zonvakantie dan zijn er voldoende mogelijkheden te vinden bij de reisorganisatie waar u de vakantie wilt boeken. Wij noemen hier enkele bestemmingen die de komende zomervakantie in het zonnetje staan.

Vakantie naar de zon

Cyprus is met zijn constante zonneschijn en vele kilometers strand een populaire vakantiebestemming in de Middellandse Zee. Het eiland is politiek gezien verdeeld tussen de Griekse kant in het zuiden en de Turkse kant in het noorden. Hoewel de kust van Cyprus aardig bebouwd is, is het binnenland van het eiland vrijwel onaangetast door toerisme. Populair zijn de wandeltochten over de paden die de afgelegen dorpjes in het Trodosgebergte met elkaar verbinden. In het binnenland staan talloze oude kloosters, waarvan sommige zijn beschilderd met prachtige fresco's. Het eiland is ook rijk aan antieke Grieks en Romeinse overblijfselen. De helderblauwe zee en de luxe hotels maken van dit eiland een geweldige plek om een strandvakantie te houden.

Bulgarije is sterk in opkomst als zonlocatie, vooral de kust langs de Zwarte zee trekt toeristen uit de hele wereld en in de badplaatsen is het dan ook altijd levendig. De brede stranden en de gezellige boulevards met zijn vele restaurantjes en terrassen maken het sfeervol en gezellig. Met een temperatuur van rond de dertig graden en een verkoelende wind van zee is het hier erg aantrekkelijk om een goedkope zonvakantie te houden.

Turkije is en blijft vakantieland nummer één voor een groot deel van de Nederlanders, het unieke all inclusive concept is voor velen erg interessant. De variatie in landschap en de vele sfeervolle kustplaatsen geven het land net iets extra’s. Land de kust vindt u luxe betaalbare hotels waar het zomers goed toeven is.